AYUH TAMBAH WANG SAKU SETIAP HARI DAN SETIAP BULAN DENGAN BISNES MANISAN TURKI

REKOD JUALAN ONLINE

48, 636

item telah terjual

sepanjang

Februari 2021 – August 2021

MARI LIHAT APA KATA PELANGGAN KAMI

Mereka semua berpuas hati dengan rasa serta kualiti Turkish delight kami.

Sampai ada yang jatuh hati, terus je daftar jadi agen dropship dan stokis. 😍πŸ₯³

KENAPA RAMAI SANGAT YANG SUKA MAKAN TURKISH DELIGHT NI?

  • Manisan Terkenal Di Seluruh Dunia

    Berasal dari Turki dengan nama tempatan 'lokum', manisan yang terkenal sejak zaman Kesultanan Uthmaniyah dengan nama 'Turkish Delight'.

  • Pelbagai Aneka Rasa

    Sama ada Turkish delight yang asli atau bersusu, semuanya digandingkan dengan pelbagai rasa buahan, kekacang dan bahan premium lain yang dapat menyedapkan tekak

  • Menghadirkan Senyuman Di Bibir

    Sesiapa sahaja yang menikmati Turkish delight pastinya akan tersenyum secara spontan, kerana kemanisannya sangat unik dan autentik

MEREKA MEMILIH ANATOLIA JUST LOKUM KERANA;

Lebih Banyak Pilihan

Terdapat 41 rasa dalam 17 set, bagi memenuhi citarasa semua peminat manisan.

Pembelian Mudah

Pelanggan boleh membeli dari pelbagai platform jual beli secara atas talian.

Khidmat Pelanggan Terbaik

Kami percaya hubungan baik dengan pelanggan ialah kunci kejayaan sesuatu perniagaan.

Proses Order, Penghantaran Pantas

Setiap order yang diterima akan diproses dan dihantar pada hari yang sama atau hari bekerja seterusnya.

AYUH!! SERTAI KAMI SEKARANG!!

Banyak manfaat yang anda akan dapat bila sertai kami sebagai agen affiliate / dropship / stokis.

ANDAΒ TAK TAHU NAK MULA DARI MANA?Β TAK ADA IDEA NAK JUAL MACAM MANA?

Jangan risau. Ramai agen Anatolia Just ‘Lokum yang buat jualan setiap hari secara online atau offline. Ada yang jual dalam Shopee, ada yang jual dengan family dan kawan-kawan, ada yang share link agen kat media sosial je.

πŸ˜– ..anda tak tahu.. πŸ˜–

βœ… KAMI BIMBING βœ…

😌 ..anda tanya.. 😌

βœ… KAMI JAWAB βœ…

πŸ€” ..anda tak faham.. πŸ€”

βœ… KAMI TERANGKAN βœ…

Senyuman di mana-mana. Team Anatolia sangat supportive dan sporting.

Untungnya anda sertai kami sekarang.. kerana produk Turkish delight di Malaysia masih agak baru, sedangkan seluruh dunia sudah lama meminatinya.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pesaing tetap ada, tetapi Anatolia Just Lokum adalah jenama Turkish delight terbaik di Malaysia!

Pssst.. anda ingat filem Narnia ni? 😁

Ramai pelanggan kami mengadu, teringin sangat nak makan Turkish delight sejak zaman kanak-kanak tau!

Cuba anda bayangkan… Daripada 32.75juta rakyat Malaysia, hanya 0.0098% sahaja yang dengan gembiranya berjaya mendapatkan manisan dari Turki ni untuk dinikmati bersama keluarga mereka.

Selebihnya 99.9902% lagi ni macam mana?

Kesiaan mereka kan…

ANDA HARAPAN MEREKA!

Kami perlukan anda untuk bersama-sama kami bantu semua rakyat Malaysia yang teringin sangat nak menikmati kelazatan Turkish delight yang berkualiti, diimport dari Turki dan dijamin HALAL.

“Nak merentas negeri pun tak lepas, apatah lagi nak melancong ke luar negara…”

Belum dapat ke Turki tak mengapa. Kami bawakan moment ala-ala bercuti ke Turki kepada semua.

Hilang sejenak duka lara. Diganti dengan senyuman termanis.

Biar terubat rindu dan kesedihan di hati.

Kami gembira bila dapat kongsikan kemanisan Turkish delight dengan seluruh rakyat Malaysia. Kami yakin anda juga begitu.

KELEBIHAN DAN MANFAAT SEBAGAI AGEN ANATOLIA JUST LOKUM

Komisyen Yang Tinggi

Komisyen atau diskaun bermula 20% untuk dropship / affiliate dan sehingga 45% untuk stokis.

Training Percuma

Anda berpeluang untuk mengikuti semua kelas pemasaran dan jualan tanpa sebarang bayaran.

Group Sokongan

Bukan sekadar maklumat berkaitan produk, kami juga akan bantu anda dari segi teknikal pemasaran secara online.

Bahan Pemasaran

Usah risau tentang gambar yang cantik, ayat iklan dan poster untuk platform online anda. Kami sediakan untuk anda.

Imbuhan & Bonus

Kami hargai setiap kerja keras dan usaha anda. Imbuhan dan bonus tambahan untuk anda yang komited untuk berjaya bersama kami.

Peluang Melancong

Ziarah ke Turki dan menunaikan ibadah umrah khusus untuk agen yang mengikuti Program Jejak Istanbul dengan jayanya.

Sebagai mana kami komited menyediakan produk dan perkhidmatan terbaik untuk semua pelanggan, begitu juga kami komited untuk memberi sokongan terbaik untuk semua agen Anatolia Just ‘Lokum.

Pakej Stokis
(Sila masukkan kod "FSTOKIS21" semasa Checkout untuk FREE Shipping)

Stokis Newbie

RM398
  • Diskaun Produk 25%
  • 2 Kotak Set Nectarous (S)
  • 2 Kotak Set Freshies (S)
  • 6 Kotak Set The Feast (M)
  • Roadmap Jejak Istanbul
  • 20 Flyers PERCUMA
  • UNLIMITED Restock Flyers
  • Tiada MOQ Restock Produk

Stokis Gold

RM940
  • Diskaun Produk 36%
  • 5 Kotak Simply Sweet (S)
  • 3 Kotak Simply Sweet (M)
  • 4 Kotak Teen Sultan (S)
  • 2 Kotak Teen Sultan (M)
  • 3 Kotak Premium Selection (S)
  • 1 Kotak The Feast (M)
  • 1 Kotak The Feast (L)
  • Roadmap Jejak Istanbul
  • 100 Flyers PERCUMA
  • UNLIMITED Restock Flyers
  • Tiada MOQ Restock Produk

“Saya berminat tapi nak fikir dulu”

Tidak mengapa..isi dulu maklumat di bawah supaya anda tak terlepas peluang ni

SAYA NAK BELI WHOLESALE, BOLEH KE?

MESTILAH BOLEH, TEKAN JE BUTTON NI –>

“Jalan menuju kejayaan terbuka luas di hadapan mata. Kita mempunyai pilihan untuk terus mengorak langkah seiring bersama atau membiarkan diri ditarik ke belakang oleh kerisauan tiada penghujung.”

“Kejayaan adalah untuk mereka yang berimpian dan berusaha untuk mencapai impian tersebut”

“Usah direnung letihnya berusaha. Renunglah betapa manisnya kejayaan.”